- 35%

Necunoscuta de la Wildfell Hall

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

In cazul în care plasezi o comanda cu livrarea In Romania, prin curier rapid, cu valoare mai mare de 150 de lei, livrarea este gratuita. Poti opta pentru livrarea prin Easybox.

25,94 lei

SKU: LT31192 Categorii , , Tag:

Necunoscuta de la Wildfell Hall este un roman plin de forță și pasiune despre dragoste, păcat, religie și trădare. Cartea descrie dezintegrarea căsniciei dintre Helen Huntingdon, misterioasa chiriașă a conacului Wildfell Hall, și soțul ei desfrânat și alcoolic. Dezamăgită, Helen îl părăsește pentru a-și proteja fiul de influența nefastă a tatălui, și, sfidând convențiile, își câștigă singura existență ca artist. În timp ce se ascunde la Wildfell Hall, îl cunoaște pe tânărul Gilbert Markham, care se îndrăgostește de ea. Povestea lor de iubire pare totuși să nu se poată împlini, pentru că Helen nu este liberă să se mărite, iar Gilbert pleacă prea mult urechea la zvonurile răuvoitoare răspândite despre ea. Numai că timpul așază lucrurile și scoate adevărurile la iveală… Roman cu intense tușe feministe, Necunoscuta de la Wildfell Hall afirmă cu tărie drepturile femeilor în fața abuzului psihologic la care le supune căsnicia victoriană și, grație stilului realist și îndrăzneț al autoarei, și-a câștigat un loc binemeritat în literatura engleză.

Informatii utile RaftuldeCarti.ro

  • Produsele prezentate mai sus sunt comercializate de Litera.ro . Stocurile si preturile prezentate nu sunt actualizate in timp real, de aceea RaftuldeCarti.ro NU isi asumam responsabilitatea in cazul in care acestea sufera modificari ulterioare de la publicare !!
  • Site-ul RaftuldeCarti.ro este partener de promovare pentru Litera.ro. RaftuldeCarti.ro NU detine produsele prezentate si nici nu le comercializeaza. Navigarea pe acest site sau achizitia produselor preferate in site-ul partener nu va aduce costuri suplimentare pentru client fata de cele afisate de Litera.ro.
  • Descopera zilnic cele mai bune Raduceri si Promotii la Carti Aici dar si Coduri de Reducere Aici
  • Daca vrei sa vezi toata colectia noastra preferata de carti, viziteaza sectiunea magazinului.
  • Pentru diversitate verifica lista de Librarii Online Aici

 

Raftul de Cărți
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart